Velvet Buzzsaw

Jake Gyllenhaal se află într-o perioada de glorie spectaculoasa, fiind criticul de artă Morf Vandewalt, un scriitor care poate să facă sau să spargă o carieră a artistului cu recenzii generatoare de buzz. Este un redactor într-un cerc de profitori ai artei care il include pe agentul Rhodora Haze și asistentul ei Josephina .
Josephina se întoarce acasă si găseste un vecin decedat pe hol. Se uită în apartamentul său și găsește zeci de picturi superbe – iar designul este cu adevărat fantastic. Afla că vecinul ei era un artist tulburat și încerca să-și distrugă viața când a murit. Probabil că ar fi trebuit să fi considerat asta ca un semn.
“Velvet Buzzsaw” este un film unic de groază , prin faptul că nu folosește modelul tipic de culoare întunecată sau iluminarea redusă tipică în gen. Aproape toate decesele din “Velvet Buzzsaw” implică personajele absorbite de arta lor. A fost împușcat de marele Robert Elswit , iar opera lui ridică piesa în ansamblu. Există viziuni destul de atrăgătoare pe parcursul “Velvet Buzzsaw”, și o bucată frumoasă de umor negru .

Server 1

play-rounded-fill

Server 2

play-rounded-fill

Server 3

play-rounded-fill